Overslaan en naar de inhoud gaan

Elektrische wagen: onze collega Stefan deelt zijn ervaring met ons

lampiris-mobilite-electrique-employes-2022

Tegen eind 2021 zal het wagenpark van Lampiris uitsluitend uit 100% elektrische wagens bestaan

Sinds 2017 vervangt Lampiris namelijk geleidelijk aan de wagens met een verbrandingsmotor door 100% elektrische wagens. Het streefdoel is om tegen eind 2021 een wagenpark met uitsluitend 100% elektrische wagens te hebben. Elk jaar maken dus steeds meer collega's de stap naar elektrische mobiliteit.  Deze keer volgen we collega Stefan die zijn nieuwe elektrische wagen ontvangt. Hij deelt met ons hoe dit verliep, welke wagen hij koos en wat zijn dagelijkse uitdagingen zijn.

 

De keuze om voor een volledig groene vloot te gaan, is van cruciaal belang om werknemers en collega’s te sensibiliseren op vlak van elektrische mobiliteit. Hoe kunnen we anders de verwachtingen en de noden van onze klanten op gebied van elektrische mobiliteit inkaderen? Hoe kunnen we onze klanten een nieuw aanbod voorschotelen, zonder zelf onze gewoontes aan te passen?

Het aanbod van Lampiris

Lampiris biedt jou een volledig aanbod voor elektrische wagens: groene elektriciteit aan een exclusief tarief en 5000 km gratis! Dit alles gecombineerd met de installatie van een laadpaal als je dat wenst, en toegang tot het netwerk van 40.000 laadpunten in Europa.    

Ontdek het aanbod rond elektrische mobiliteit

Ik ontdek

Geef je mening

Blijf op de hoogte!

Ontvang onze promoties, wedstrijden of persoonlijk advies

 
Je bent ingeschreven op onze nieuwsbrief Er is een fout opgetreden, gelieve opnieuw te proberen