Overslaan en naar de inhoud gaan

Bespaar geld, laat je verwarmingsketel regelmatig nakijken

Thumbnail

Of het nu gaat om een bezoekje aan de kapper, een auto of een vakantie, voor de meeste mensen geeft de prijs de doorslag. Bij het onderhoud van je verwarmingsketel is dat niet anders. Nochtans zegt een prijs niet alles. Zo kunnen er bijvoorbeeld kosten bijkomen als je iets extra wilt. Een onderhoud van je verwarming, wat houdt dat allemaal in en hoeveel mag dat kosten?

 

Bespaar 20%

De verwarming van je huis neemt een grote hap uit je energierekening. Een gemiddeld gezin betaalt jaarlijks zowat 1280 euro aan verwarming, goed voor 60% van de totale energiefactuur. Een regelmatig onderhoud van je ketel is geen overbodige luxe. Je kan er tot 20% mee besparen op je energiefactuur. Het kan je namelijk 5 tot 12% aan energieverbruik schelen. En met een onderhoud voorkom je ook nog eens dat kleine storingen uitgroeien tot zware pannes. Je ketel gaat dus langer mee.

 

 

logo check list complétée

Omdat het onderhoud verplicht is!

Verwarmingsketels op stookolie: jaarlijks. Verwarmingsketels op aardgas: om de drie jaar in Wallonië en Brussel, om de twee jaar in Vlaanderen.

Onderhoud vanaf 5,99 euro per maand

Lampiris heeft interessante formules voor het onderhoud van je ketel. De prijs van een onderhoud hangt af van het type ketel (gas of mazout). Heb je een aardgasinstallatie? Dan betaal je amper 5,99 euro per maand, voor een contract van twee jaar. Voor een verwarmingsketel op stookolie is dat 15,99 euro gedurende 12 maanden.

 

24/7 noodlijn voor je verwarmingsketel

Lampiris houdt je verwarmingsinstallatie in topconditie voor een correcte prijs. Professionele techniekers kijken je ketel tot in de puntjes na. Dit mag je verwachten:

  • Kwaliteitsgarantie: erkende verwarmingstechniekers verzorgen het onderhoud van je ketel op basis van een uitgebreide checklist.
  • 24/7 noodlijn: je kan dag en nacht bij ons terecht wanneer je verwarming het laat afweten.
  • Check-up: na elk onderhoud krijg je een persoonlijk rapport met informatie over de toestand van je ketel.
  • Officieel attest: je ontvangt alle officiële verbrandings- en onderhoudsattesten per mail of post. Denk eraan: je bent wettelijk verplicht je installatie regelmatig te laten controleren. 
  • Betalen à la carte: met ecocheques, een overschrijving, of een bankkaart meteen na het onderhoud, je kiest zelf je favoriete betaalmiddel.

Automatische herinnering: je hoeft zelf geen nieuw onderhoud in te plannen. Wij bellen je wanneer het tijd wordt voor een nieuw nazicht.

Maximale gemoedsrust voor een minimaal maandbedrag!

Ik want een Maandelijkse voorafbetaling

Geef je mening

Blijf op de hoogte!

Ontvang onze promoties, wedstrijden of persoonlijk advies

 
Je bent ingeschreven op onze nieuwsbrief Er is een fout opgetreden, gelieve opnieuw te proberen