Overslaan en naar de inhoud gaan

Lampiris topper op vergelijkingssites

comparateur meilleur fournisseur énergie

Een constante positie voor Lampiris

Wie regelmatig prijzen vergelijkt, heeft het misschien al gezien: we halen al negen maanden lang een mooie positie in de ranking van de goedkoopste producten! We staan misschien niet altijd helemaal bovenaan, maar doen het wel steeds prima. Bovendien varieert de positie per gewest en verandert het klassement op de vergelijkingssites elke maand. Waarom? De prijs van de variabele producten verandert om de drie maanden en de aanbiedingen veranderen elke maand.

Het lijdt echter geen twijfel: onze stabiele positie weerspiegelt perfect onze betrouwbaarheid op lange termijn.

De volgorde van de verschillende aanbiedingen op de vergelijkingssites verschilt naargelang je je huidige leverancier al dan niet aanvinkt. Vermeld je huidige leverancier dus niet als je een compleet en objectief resultaat wilt.

 

Wat betekent deze prijsconstante voor onze klanten?

Wij zetten in op duurzaamheid, dat weet je. Zo hechten we veel belang aan de herkomst van onze energie en zetten we ons in voor de bescherming van het milieu. En dat is nog niet alles! We zijn ook een energieleverancier met een stabiele en constante prijspositionering. Een langetermijnspeler dus.

Ook dat is positief voor onze klanten! We voelen ons goed aan de top van de vergelijkingssites ... Daarom waken we continu over ons aanbod: groene energie voor de laagste prijs. Een win-winsituatie!

Inderdaad. Met Lampiris heb je zeker een van de goedkoopste tariefplannen op de markt. Honderd procent groene energie voor de laagste prijs is immers altijd ons motto geweest!

Eerst zien en dan geloven? Doe zelf de test!

Ik doe de test

Geef je mening

Blijf op de hoogte!

Ontvang onze promoties, wedstrijden of persoonlijk advies

 
Je bent ingeschreven op onze nieuwsbrief Er is een fout opgetreden, gelieve opnieuw te proberen