Overslaan en naar de inhoud gaan

Waarom Test Aankoop Lampiris uitgeroepen heeft tot “Beste Energieleverancier”?

De specialisten bij Test Aankoop gingen grondig tewerk. Aan de hand van 5 kwaliteitscriteria namen ze alle Belgische energieleveranciers onder de loep en geven je het antwoord op de vraag:

Waarom Lampiris volgens Test Aankoop de “Beste Energieleverancier” is?  

1.     Iedereen kan bij ons terecht

Dat lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Zo zijn er energieleveranciers die eisen dat je eerst aandelen koopt vooraleer je hernieuwbare energie bij hen kan afnemen. Bij ons kan iedereen in België intekenen en je ontvangt uitsluitend groene energie van onze 1500 lokale producenten.

2.     Onze tarieven zijn helder en makkelijk vergelijkbaar 

Om ervoor te zorgen dat je het bos door de bomen ziet en eenvoudig de vergelijking kan maken, vindt Test Aankoop dat een leverancier max 5 tarieven mag voorstellen. Bij Lampiris houden we het graag eenvoudig met onze 3 mogelijkheden voor elektriciteit. 

3.     Je mag je verwachten aan eerlijke praktijken

Test Aankoop beloont ons ook voor onze eerlijke praktijken. Zo ondertekenden we al in 2013 “Het Consumentenakkoord”. Hierin beloofden we ons in te zetten tegen bedenkelijke praktijken zoals een ondermaatse klachtenbehandeling. Nee, daar doen we niet aan mee.

4.     Je betaalt enkel administratiekosten voor de tijd dat je bij ons bent

Naast de energieprijs per verbruikte kWh, de nettarieven en de heffingen, rekenen we je ook een jaarlijkse vaste vergoeding aan voor onze administratieve kosten. Bij Lampiris betaal je enkel die vergoeding voor de tijd dat je bij ons bent. Volgens Test Aankoop zijn er energieleveranciers die de administratiekost meteen voor het hele jaar aanrekenen, ook al ben je er maar even klant.

5.     Jullie scoren ons hoog op klantentevredenheid

En daar zijn we nog het meest trots op! Dat jullie ons bekronen. Jaarlijks peilt Test Aankoop naar de tevredenheid van zijn 11.000 leden over hun energieleverancier. Ook dit jaar polste Test Aankoop ernaar, en werden wij beloond met deze erkenning.   

Kortom. Ja. Wij zijn trots op het label van “Beste Energieleverancier” van Test Aankoop. Maar nog meer: Wij zijn ontzettend dankbaar voor je vertrouwen. Dank je wel iedereen! Dank je wel om te kiezen voor de groene energie van Lampiris. Jullie zijn onze groene helden! Wij engageren ons graag om jullie met de beste zorgen te blijven omringen!  

Geef je mening

Blijf op de hoogte!

Ontvang onze promoties, wedstrijden of persoonlijk advies

 
Je bent ingeschreven op onze nieuwsbrief Er is een fout opgetreden, gelieve opnieuw te proberen