Overslaan en naar de inhoud gaan

Slapende contracten? Niet bij Lampiris!

Persoon die slapend contract overloopt

De CREG praat over bedragen die gaan tot wel €500 per jaar. Het gevolg van de grote prijsverschillen die er bestaan tussen de goedkoopste en de duurste energieproducten op de markt. De grootste verschillen zal je vooral zien tussen de contracten die vandaag worden aangeboden en de slapende contracten.

Slapende contracten zijn contracten voor producten die niet meer bestaan, maar die steeds worden vernieuwd met de originele voorwaarden en dus niet de tarieven die actueel op de markt zijn. Die slapende contracten bieden dus producten aan die niet meer worden aangeboden, maar veel Belgen zijn er wel nog aan gebonden.

Volgens de CREG betalen ongeveer 1 miljoen Belgische gezinnen te veel voor hun energie. Belangrijk is dan ook om rekening te houden met de naam van je product. Heel vaak zien we namen van producten verschijnen op contracten, die eigenlijk niet meer beschikbaar zijn. Als dat het geval is, dan weet je dus dat je een slapend contract hebt. Als klant van Lampiris hoef je je hier geen zorgen over te maken!

Lampiris houdt je wakker

Niemand wil te veel betalen en bij Lampiris verzekeren we je dat dat niet zal gebeuren. Twee maanden voor het einde van je contract, zal je een brief of e-mail van ons ontvangen om jouw contract automatisch te verlengen. Dit contract zal verlengd worden met de  voor jou meest aantrekkelijke tarieven op dat moment.Op die manier zal jouw contract starten met een schone lei, met nieuwe tariefvoorwaarden voor de volgende duurtijd van je contract. Kortom, je ontvangt een nieuw contract met de voorwaarden van de markt op dat moment.

Als je liever nog eens een overzicht krijgt van jouw contract en van alle andere mogelijkheden, kan je ons steeds contacteren. We overlopen dan het volledige proces samen met jou en verzekeren je dat je het tarief zal ontvangen op jouw maat, aangepast aan jouw verbruik.

Heb je nog vragen?

Contacteer ons!

Geef je mening

Blijf op de hoogte!

Ontvang onze promoties, wedstrijden of persoonlijk advies

 
Je bent ingeschreven op onze nieuwsbrief Er is een fout opgetreden, gelieve opnieuw te proberen