Overslaan en naar de inhoud gaan

Profiteer van de zomer om de winter voor te bereiden!

jardin en automne au soleil couchant

Deze heeft de hele tijd op volle kracht gedraaid om je woning te verwarmen. Hoog tijd voor een onderhoudsbeurt dus!

De zomer is de ideale periode om je verwarmingsketel een onderhoudsbeurt te geven. Hij staat er toch maar werkloos bij nu de zon de plak zwaait. Gedwongen rust, zeg maar. Dit is dus het ideale moment om je ketel te onderhouden en voor te bereiden op volgende winter.

Als je het onderhoud van je ketel in de zomer plant, dan ben je de anderen een stapje voor en vermijd je de gebruikelijke rush in de maanden september, oktober en november.

 

Waarom je verwarmingsketel laten onderhouden?

Het onderhoud van je verwarmingsketel is niet alleen een wettelijke verplichting, maar ook een ideale manier om geld te besparen. Een goed onderhouden verwarmingsketel is performanter en energiezuiniger. Niet alleen beter voor je portefeuille dus, maar ook voor de planeet.

Bovendien bevordert een goed onderhoud ook de goede werking van je verwarmingsketel. Je hebt er zeker baat bij, want je ketel zal sneller opwarmen.

Niet vaak thuis deze zomer? Komt het op dit moment wat minder goed uit?

Geen probleem! Lampiris biedt je een herinneringsdienst. Je kiest zelf de datum waarop ons team contact met je opneemt voor het onderhoud van je verwarmingsketel.

Weinig tijd voor het onderhoud van je verwarmingsketel?

Vraag je onderhoud online aan

Geef je mening

Blijf op de hoogte!

Ontvang onze promoties, wedstrijden of persoonlijk advies

 
Je bent ingeschreven op onze nieuwsbrief Er is een fout opgetreden, gelieve opnieuw te proberen