Overslaan en naar de inhoud gaan

Het nieuwe jaar brengt een vernieuwde energiefactuur

Enkele maanden zijn we bezig geweest, samen met jullie, om verschillende testen te doen. Na heel wat interessante feedback, zijn we tot het gehoopte resultaat gekomen: De duidelijkste energiefactuur op de markt.

Link symbol Kopieer link
Gekopieerd
Familie is blij met de facturen

We willen het leven eenvoudiger maken voor je en daarom hebben we onze facturen voor je vernieuwd. Alle informatie die je nodig hebt, kan je nu in een oogwenk vinden op de eerste pagina:

  • Het factuurtype
  • Het adres
  • Het bedrag inclusief BTW
  • Je klantennummer

We hebben geluisterd naar jullie feedback. In het verleden kregen we vaak de opmerking dat de bedragen op de factuur soms inclusief en soms exclusief BTW werden voorgesteld. Vanaf nu zijn alle bedragen op je factuur steeds inclusief BTW.

Je factuur zal dus heel wat eenvoudiger worden, waardoor ook het aantal pagina's van je factuur vermindert. Onze facturen respecteren natuurlijk wel nog steeds het wettelijk kader en bevat alle vereiste informatie. Dankzij het besparen van deze pagina's, verlagen we onze ecologische voetafdruk. Onze nieuwe facturen zijn niet enkel veel duidelijker, maar ook nog eens groener.

Een voorbeeld van de nieuwe afrekening en voorschotfactuur

Miniatuurvoorbeeld

Ontdek je nieuwe factuur ook digitaal

Bezoek je klantenzone