Overslaan en naar de inhoud gaan

Combineer duurzaamheid en stijl met Vässla en Lampiris

Miniatuurvoorbeeld

Jij kan dankzij onze samenwerking profiteren van een bijzondere promotie bij aankoop van een Vässla scooter. Bestel je een elektrische scooter, dan krijg je met de promocode LAMPIRIS20 een korting van 20%. Dat kan al tellen!

De aankoopprijs van een Vässla bedraagt € 2.499 euro, maar dankzij ons kan je er dus al eentje hebben voor net geen € 2.000. Het financiële voordeel ken je nu al, dus kunnen we bekijken waarom Vässla zo’n interessant merk is en waarom we gekozen hebben om met hen samen te werken.  

 

Gebruik nu jouw promocode

LAMPIRIS20

Zweeds voor wezel

Het Zweedse merk werd opgericht in 2017 en verspreidde zich snel over heel Europa. De naam Vässla betekent ‘wezel’ in het Zweeds, omdat het wil verwijzen naar de snelle, behendige manier waarop het beestje zich verplaatst. Zo kan jij je nu ook verplaatsen in de stad. Met de lancering van de elektrische scooters wil Vässla het antwoord bieden op de fileproblemen in de wereld. De elektrische scooters hebben een hoog rendement en zijn de ideale oplossing voor kortere afstanden, de zogenaamde micro-mobiliteit.

Met een elektrische scooter vermijd je ook overbodige taakjes. Je hoeft niet meer te gaan tanken, geen gedoe met vuile handen of met omwegen om nog snel een tankstation te vinden… Je haalt simpelweg de batterij uit de scooter en je kan zo laden op het werk of bij je thuis.

Scandinavisch design

De Vässla scooter kenmerkt zich vooral door een knap design, zoals we gewend zijn van de Scandinaviërs. Een modern uiterlijk, met hier en daar het kenmerkende logo van het Zweedse merk. De energie wordt geleverd door een batterij die zorgt voor een actieradius van 40 tot 60 km (tot 120 km met een tweede batterij). De elektrische motor van Bosch bevindt zich in het achterwiel, een efficiënte plek die het opzet van Vässla opnieuw bewijst. Die motor zorgt voor een maximum snelheid tot 45 km/u, meer dan voldoende om het stadsverkeer te trotseren.

Elektrische mobiliteit blijft evolueren en als jij overweegt om een elektrische scooter te kopen, dan kan onze nieuwe samenwerking een oplossing voor jou betekenen. Profiteer van een mooie korting en neem de volgende stap naar duurzaam vervoer.

Wil je meer weten over Vässla?

Bezoek de website

Geef je mening

Blijf op de hoogte!

Ontvang onze promoties, wedstrijden of persoonlijk advies

 
Je bent ingeschreven op onze nieuwsbrief Er is een fout opgetreden, gelieve opnieuw te proberen